Cardul de fidelitate Casa Domneasca


La fiecare comanda pe care o faci in cadrul restaurantul Casa Domneasca Braila poti beneficia de reducere de 5% sau 10% daca esti posesorul unui card de fidelitate “Casa Domneasca”.
Cardul este personalizat si se ofera clientilor care consuma de 1000 lei pe luna in cadrul restaurantului nostru. Pentru a beneficia de reducere detinatorii trebuie sa prezinte cardul la emiterea notei de plata. Daca doriti sa detineti cardul de fidelitate “Casa Domneasca” va rugam sa va adresati personalului din cadrul restaurantului.
Durata de emitere a cardului de fidelitate personalizat este de aproximativ 3 saptamani.

 

 

Comment Card


Din dorinta de a va oferi servicii de cea mai buna calitate, va rugam sa aveti amabilitatea ca la fiecare vizita pe care o faceti in restaurantul Casa Domneasca din Braila sa cereti un Comment Card. Prin completarea acestui card cu sugestii si prin raspunderea la cele 2 intrebari (Cum ati aflat de noi? si Cum apreciati restaurantul Casa Domeneasca?) ne veti ajuta foarte mult in dezvoltarea si asigurarea unor servicii si mai bune in cadrul restaurantului, asa cum Dvs. va doriti.