Livrari la domiciliu – Telefon 0743 87 87 87


Comanda mancare Braila, pizza Braila, catering Braila, livrare mancare Braila, livrari la domicliu in Braila, livrare mancare Braila, pizza la domiciliu Braila

Putem livra la domiciliu sau la locul dvs. de munca preparate din meniul restaurantului disponibil in sectiunea meniu restaurant Casa Domneasca de MARTI – DUMINCA in intervalul 11:00 – 20:00 / Luni – INCHIS.

Comanda mancare in Braila, pizza in Braila, catering in Braila, livrare mancare in Braila, livrari la domicliu Braila, livrari la domicliu Varsatura, livrari la domiciliu Cazasu, pizza la domiciliu in Braila, livrari meniul zilei Braila, livrare mancare Braila

Putem livra la domiciliu sau la locul dvs. de munca preparate din meniul restaurantului Casa Domneasca.

Pentru livrari, la domiciliu sau la locul de munca, cu transport GRATUIT pe raza orasului Braila si in localitatile Varsatura si Cazasu comanda minima este de 30 lei, iar pentru comenzi mai mici de 30 lei se percepe o taxa de transport de 5 lei.
Pentru a efectua o comanda telefonica apelati zilnic in intervalul 08:30 – 22:30, servicul de livrari Casa Domneasca Braila la telefon 0743 87 87 87 si 0239 63 07 80.

Produsele sunt disponibile in limita stocului. Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzii telefonice.
Timpul de livrare este estimativ. Timpul de livrare poate fi influentat de conditiile meteo, de traficul rutier si alte probleme tehnice sau umane ce nu tin de restaurant.

Va rugam ca in momentul primirii comenzi sa o verificati, iar daca apar probleme sa ne sesizati pentru a remedia acest lucru in cel mai scurt timp.

Va asteptam de fiecare data cu drag sa comandati mancare la restaurantul Casa Domneasca din Braila.